Nieuwe Patient

Bent u een nieuwe patient?

Dan willen wij u vriendelijk verzoeken om onderstaand intakeformulier in te vullen.

U kunt dit PDF formulier opslaan, uitprinten, invullen en ondertekend inleveren tijdens uw eerste afspraak.

Afspraak maken:

U kunt op 4 manieren een afspraak maken:

1. Online: 

Om gebruik te maken van de mogelijkheid om online een afspraak te maken, dient u zich eerst als nieuwe cliënt van Siauw Acupunctuur aan te melden. Dit geldt alleen voor nieuwe cliënten. Bestaande cliënten kunnen contact met ons opnemen voor hun inloggegevens.

Klik op de knop “Aanmelden als nieuwe client”. U wordt dan naar het aanmeldformulier voor de webagenda gebracht. Vul alles in en klik op doorgaan. U krijgt onze agenda te zien. Let op, u kunt onze beschikbaarheid per maand bekijken. Kies dus de maand waarin u een afspraak wil maken. Kies vervolgens de datum en tijdstip dat u schikt. Bevestig uw keuze. 

De inloggegevens voor uw online account krijgt u binnen 24 uur toegestuurd. Middels dit account kunt u makkelijk uw afspraken inboeken, wijzigen of annuleren. 

2. Telefonisch bij de assistente:  

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 10:00 uur.
Telefoonnummer: +31 (0)20-6842591

3. Via een terugbelverzoek:  

U kunt op ons antwoordapparaat uw naam, geboortedatum en telefoonnummer inspreken. De assistente belt u dan binnen 24 uur (in het weekend binnen 48 uur) terug om een afspraak voor u in te plannen. Telefoonnummer: +31 (0)20-6842591

4. Per e-mail:  

Stuur ons een e-mail op info@siauwacupunctuur.nl. U kunt daarin een voorkeursdag en tijdstip vermelden. Vergeet u niet ook uw geboortedatum en telefoonnummer erbij te zetten. Uw afspraak wordt binnen 24 uur (in het weekend binnen 48 uur) bevestigd. Indien uw voorkeursdag en tijdstip niet beschikbaar is, dan wordt u door de assistente teruggebeld.

Vragen?

Voor vragen kunt u ons het beste een e-mail sturen op: info@siauwacupunctuur.nl

Heeft u toch liever iemand aan de lijn? Dan kunt u ons bereiken van maandag t/m vrijdag, van 9:15 tot 10:15 uur.

Of spreek een bericht in op ons antwoordapparaat. U wordt dan binnen 24 uur teruggebeld en in het weekend binnen 48 uur.

Comments are closed.